okładka

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 2

Jabłecka, Jadwiga, Zaworska, Anna, Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego

Rok wydania: 2003.

Technologia żywności

Autor
Jabłecka, Jadwiga
Zaworska, Anna
Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego
Tytuł
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 2
ISBN
83-88933-41-8 (całość)
83-88933-63-9 (cz. 2)
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
"eMPi²2",
Rok wydania
2003.
Objętość
91 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
020
%a 8388933418
020
%a 83889336392
100
%a Jabłecka, Jadwiga
245
%a Podstawy przetwórstwa żywności. %n Cz. 2 /
260
%a Poznań : %b "eMPi²2", %c 2003.
300
%a 91 s. : %c 24 cm.
490
%a Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
650
%a Technologia żywności
700
%a Zaworska, Anna
710
%a Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego
920
%a 83-88933-41-8 (całość)
920
%a 83-88933-63-9 (cz. 2)